بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

اهداف تحقیق

چگونگی و چرائی  تولید رب گوجه فرنگی

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.

دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.

 فواید استفاده از رب گوجه فرنگی

امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد.

اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.

فهرست مطالب

طرح تحقیق ۵
اهداف تحقیق ۵
فرضیه ها ۶
روش های گردآوری اطلاعات ۶
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی ۷
زمان اجرا ۸
مشکلات اجرا ۸
مقدمه ۱۰
تعریف صنایع غذایی ۱۱
مبحث مهم کنسروسازی ۱۱
نظریه تجربی نیکلاس آیرت ۱۲
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان ۱۳
بررسی تحصیلات کارکنان ۱۴
مهندس آزمایشگاه ۱۶
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن ۱۷
پاستوریزاسیون ۱۹
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی ۲۰
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه ۲۲
نوار نقاله یا سورتینگ ۲۴
صافی مرحله یک: ۲۶
بچ (مخزن تغلیظ گوجه) ۲۷
بسته بندی رب گوجه فرنگی ۲۹
برج خنک کننده ۳۱
استقرار انبار کارخانه ۳۲
انبار محصولات بسته بندی شده ۳۲
انبار مواد اولیه ۳۳
چگونگی نگهداری رب فله ای ۳۳
کنترل کیفی ۳۴
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه ۳۶
شستشوی دستگاها ۳۶
نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها ۳۷
نمودار ماشین آلات و تجهیزات ۳۸
جدول مواد اولیه اصلی ۳۹
چکیده مطالب ۴۵
مشکلات کارخانه ۴۶
انتقادات ۴۷
پیشنهادات ۴۸
منابع و مأخذ ۵۰

 

بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
قیمت : 5000 تومان
فرمت فایل : Word
تعداد صفحه : 73
حجم فایل : کیلوبایت
برچسب زده شد , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *